Web Analytics Made Easy - Statcounter

امام جمعه شهرستان خرمدره با اشاره به فضایل و برکات ماه رجب‌المرجب گفت: رجب و شعبان، مقدمه‌ای برای آمادگی ورود به میهمانی خدا در ماه مبارک رمضان است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت‌الاسلام حسینعلی زاهدی‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار موج رسا; ضمن تبریک حلول ماه باعظمت و معنوی رجب‌المرجب اظهار داشت: موالید متعددی در این ماه قرار گرفته و از سوی دیگر نیز بعثت پیامبر اکرم(ص) در این ماه واقع شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مبارک بودن ایام از نگاه دین اسلام، اعتباری نبوده و واقعیت و حقیقت دارد، خاطرنشان کرد: ایام ماه رجب نیز واقعیت و عظمت خاصی دارد.

حجت‌الاسلام زاهدی‌پور افزود: اگر چه در همه ماه‌ها باید بندگی کرد اما یکی از ویژگی‌های ماه رجب به طور خاص، دعا و روزه‌داری است.

امام جمعه شهرستان خرمدره با اشاره به قرار گرفتن لیله‌الرغائب در اولین پنج‌شنبه ماه رجب گفت: این شب به معنای استجابت دعا است یعنی مومنانی که حاجت ویژه‌ای دارند با انجام اِعمال این شب از جمله اقامه 12 رکعت نماز برای برآورده شدن حاجات خود دعا می‌کنند که این لحظات را باید قدر بدانیم.

وی با بیان اینکه رجب، الهی بوده و یکی از اَنهار بهشتی است، اظهار داشت: در روایات آمده که این نهر، شیرین‌تر از عسل و سفیدتر از شیر است و رجب و شعبان به تعبیر پیامبر اسلام، ماه رسول‌الله(ص) است.

حجت‌الاسلام زاهدی‌پور با بیان اینکه رجب، ویژگی مقدمه بودن را دارد، خاطرنشان کرد: رجب و شعبان، مقدمه‌ای برای آمادگی ورود به میهمانی خدا در ماه مبارک رمضان است.

وی با بیان اینکه تاکید زیادی بر روزه گرفتن در ماه رجب شده است، گفت: پیامبر(ص) فرمودند: کسی که در این ماه فقط یک روز را به صورت خالصانه، روزه بگیرد، رضوان اکبر الهی را کسب می‌کند، غضب خداوند را خاموش می‌کند و درب جهنم را به روی خودش می‌بندد لذا رجب، ماه کرامت بندگان خدا و از عنایات و توجهات خاص خداوند متعال است.

امام جمعه شهرستان خرمدره با بیان اینکه خداوند می‌فرماید مرا زیاد یاد کنید، گفت: در بیان چرایی این زیاد یاد کردن، آیه‌ای آمده که می‌فرماید: خداوند به انسان‌ها درود و سلام می‌فرستد یعنی خداوند می‌خواهد ما با او باشیم تا او هم با ما باشد به شرطی که ما بخواهیم.

وی با بیان اینکه در این ماه می‌توانیم برای شفای بیماران و به‌ویژه رفع بلایا و بیماری کرونا دعا کرده و زندگی‌های‌مان را معنوی کنیم، افزود: در جامعه‌ای که بعضی انحرافات زیاد شده، دعا برای رفع بلایا بهترین راه حل است.

حجت‌الاسلام زاهدی‌پور اظهار داشت: یک بحث روانشناسی و جامعه‌شناسی می‌گویند حتی آن‌هایی که متدین و یا اگر دین الهی هم نباشد، کارکرد اجتماعی دارد و جامعه را امن‌تر می‌کند و انسجام می‌بخشد.

وی با بیان اینکه رجب، یکی از ماه‌های دینداری و اوج بندگی است که ارتباط بین زمین و آسمان در آن محکم‌تر می‌شود، خاطرنشان کرد: اگر این ارتباط، ارتقا پیدا کرده و مستحکم شود بسیاری از مشکلات حل می‌شود و در صورت حل نشدن نیز خداوند صبر بر مشکلات داده و اجر آن را عنایت می‌کند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: حجت الاسلام رجب و شعبان زاهدی پور ماه رجب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۹۹۶۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عرضه «صفات الهی» در کتابفروشی‌ها

به گزارش خبرگزاری مهر، کتاب «صفات الهی» نوشته تیم جی ماوسون به تازگی با ترجمه صبا فریدونی توسط انتشارات سروش منتشر و روانه بازار نشر شده است.

این کتاب که یکی از عناوین مجموعه بن‌مایه‌های فلسفه دین است، در عین خلاصه بودن، اصلی‌ترین موضوعات مطرح درباره صفات الهی را در برمی‌گیرد. پرسش اصلی این کتاب این است که آیا زمانمندانگاری خداوند پذیرفتنی‌تر است یا بی‌زمان انگاری او؟ نویسنده با طرح این پرسش صفات ذاتی خداوند را بررسی می‌کند. کتاب شامل سه فصل است که هر فصل به سه صفت ذاتی خدا می‌پردازد.

فلسفه دین در کشورمان نیز در سال‌های اخیر مورد توجه استادان و محققان به‌ویژه نسل جوان‌تر قرار گرفته است. البته با توجه به گستره موضوعی مباحث فلسفه دین، میزان دغدغه‌مندی نسبت به هر کدام از این موضوعات در جوامع مختلف متفاوت است. موضوعاتی نظیر معنای زندگی، علم و دین، خداباوری، تکثرگرایی و مساله‌های شر و رنج که در زمره موضوعات اصلی و مشترک مباحث فلسفه دین‌اند، مصادیقی از چالش‌های فکری محیط‌های علمی ایران نیز محسوب می‌شوند.

این‌کتاب با ۱۱۴ صفحه و قیمت ۸۵ هزار تومان عرضه شده است.

کد خبر 6089657 الناز رحمت نژاد

دیگر خبرها

  • معلمی سنگین‌ترین مسئولیت عالم است
  • قرآن آموزان و روزه اولی‌های استان بوشهر تجلیل شدند
  • آشنایی با قانون مدنی؛ مقدمه
  • ثبت نام ۵۸۰۰ گیلانی در طرح اکرام ایتام و محسنین ماه رمضان
  • اختتامیه مسابقات فوتسال جام رمضان در هیرمند
  • عرضه «صفات الهی» در کتابفروشی‌ها
  • مسابقات جام رمضان تنیس روی میز بانوان در سمنان پایان یافت
  • تقدیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از سریال «رستگاری»
  • اجرای طرحهای تحولی مقدمه جهش تولید در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی
  • راهکار اصلاح رابطه با خدا چیست؟