Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-27@13:40:21 GMT

رجب ماه امید به رحمت الهی است

تاریخ انتشار: ۳ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۸۳۴۲۵

سخنران حرم مطهر رضوی گفت: رجب ماه امید به رحمت الهی و ماه توبه به درگاه خداوند است.

به گزارش قدس آنلاین، حجت الاسلام والمسلمین محمد جواد نظافت در ویژه برنامه های تبلیغی-مذهبی حرم مطهر رضوی که در رواق امام خمینی(ره) حرم مطهر رضوی برگزار شد، به تفسیر فرازهایی از دعای هر روز ماه رجب پرداخت و گفت: رجب ماه عبادت و بندگی خداوند است و سفارش شده در این ماه دعای «یا مَنْ اَرْجُوهُ لِکُلِّ خَیْرٍ.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..» خوانده شود.

وی تصریح کرد: این دعا یکی از معروفترین و زیباترین دعاهای ماه رجب است که از بیان امام صادق(ع) نقل شده و در ابتدای دعا از خداوند به عنوان کسی که از او امید هر خیر و خوبی می رود یاد شده است.

این کارشناس دینی افزود: اگر کسی در این دنیا امیدش به خدا باشد هرگز امیدش ناامید نمی شود. البته این امید باید همراه با تلاش و کوشش باشد؛ امید بزرگترین سرمایه انسان مومن است که موجب حرکت او به سمت خداوند می شود.

وی ادامه داد: کسی که به رحمت و لطف پروردگار امیدوار باشد با این سرمایه به سمت مقام قرب الهی حرکت می کند و در نزد مردم هم عزیز و محترم می شود. اگر کسی برای رسیدن به هدفی امیدوار باشد با جدیت تمام به سمت هدف خود حرکت می کند و لطف خدا نیز همراه تلاش او می شود.

حجت الاسلام نظافت ابراز کرد: گاهی انسان تلاش می کند و در ظاهر نتیجه ای نمی گیرد اما از آنجا که لطف خدا همیشه همراه انسان های امیدوار و پرتلاش است خداوند از روی رحمت خود در دیگری را به روی او باز می کند.

وی با بیان اینکه ناامیدی بزرگترین گناه است افزود: خداوندی که به ما دستور داده سائل را از در خانه رد نکنیم چگونه ممکن است کسی که به دست نیاز به درگاه او بلند کرده باشد را ناامید کند و دست خالی برگرداند.

این کارشناس مذهبی بیان کرد: ما در فراز دیگری از ماه رجب از خداوند می خواهیم که ما را از تمام شرها و بدی ها در امان بدارد و در برابر همه ناملایمات از خداوند امنیت و امان طلب می کنیم. لطف خداوند بسیار زیاد است بنابراین زمانی که به درگاه خدا دست دعا برمی داریم باید خواسته های بزرگ را از او طلب کنیم.

وی اظهار کرد: در این ماه که ماه رحمت و مغفرت خداوند است بهتر است همه خیرها و خوبی ها از جمله خیرهای مادی و معنوی را از درگاه خدا طلب کنیم و از همه بدی ها و شرها به او پناه ببریم و بدانیم که خداوند در این ماه سائل را از در خانه خود نا امید رد نمی کند.

منبع: آستان نیوز

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: رجب رحمت الهی حجت الاسلام نظافت حرم مطهر رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۸۳۴۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکار اصلاح رابطه با خدا چیست؟

امیرالمؤمنین علیه‌السلام در روایتی فرمود «مَنْ أَصْلَحَ مَا بَیْنَهُ وَ بَیْنَ اللَّهِ، أَصْلَحَ اللَّهُ مَا بَیْنَهُ وَ بَیْنَ النَّاسِ؛ وَ مَنْ أَصْلَحَ أَمْرَ آخِرَتِهِ، أَصْلَحَ اللَّهُ لَهُ أَمْرَ دُنْیَاهُ؛ وَ مَنْ کَانَ لَهُ مِنْ نَفْسِهِ وَاعِظٌ، کَانَ عَلَیْهِ مِنَ اللَّهِ حَافِظٌ.»؛ یعنی «هرکه آنچه را میان او و خداست اصلاح کند، خداوند آنچه را بین او و مردم است اصلاح کند و هر کس کار آخرتش را به اصلاح آورد، خداوند کار دنیایش را اصلاح کند و آن را که از خود بر خود واعظ است، از خدا بر او نگهبان است.»

ارتباط اصلاح ارتباط با خدا با اصلاح رابطه با مردم از آن جهت است که اصلاح رابطه با خدا مسلتزم صدق و امانت و راستى است. کسى که صدق و امانت و راستى پیشه کند، به یقین مردم به او علاقه‌مند مى‌شوند و امین مردم خواهد بود و به او اعتماد مى‌کنند و مشکلى با او نخواهند داشت. اصلاح امر آخرت وابسته به تقوا و پرهیزگارى است و به یقین انسان‌هاى با تقوا در زندگى مادى خود نیز موفق خواهند بود، زیرا راه خلاف در پیش نمى‌گیرند؛ به کسى ظلم و ستم نمى‌کنند، همه با او مهربان هستند و او نیز با همه مهربان.

این سخن را با حدیثى از امام باقر (علیه السلام) که مرحوم کلینى در اصول کافى آورده پایان مى دهیم. مطابق این حدیث امام باقرعلیه‌السلام فرمود: خداوند عزّوجلّ چنین فرموده است: «وَ عِزَّتِی وَ جَلاَلِی وَ عَظَمَتِی وَ عُلُوِّی وَارْتِفَاعِ مَکَانِی لاَ یُؤْثِرُ عَبْدٌ هَوَایَ عَلَى هَوَى نَفْسِهِ إِلاَّ کَفَفْتُ عَلَیْهِ ضَیْعَتَهُ وَ ضَمَّنْتُ السَّمَاوَاتِ وَ الاَْرْضَ رِزْقَهُ وَکُنْتُ لَهُ مِنْ وَرَاءِ تِجَارَةِ کُلِّ تَاجِر؛ به عزت و جلال و عظمت و نورانیت و علو مقامم سوگند یاد مى‌کنم که هیچ بنده مؤمنى خواسته مرا بر خواسته خود در چیزى از امور دنیا مقدم نمى‌شمرد مگر این که من بى‌نیازى او را در دل او و همّت او را در آخرتش و آسمان‌ها و زمین را ضامن روزى او قرار مى‌دهم و براى او از تجارت هر تاجرى بهتر خواهم بود» (کافى، ج ۲، ص ۱۳۷، ح ۱)

منبع: تسنیم

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • آیت‌الله جاودان: با مراقبه و محاسبه اعمال به رحمت الهی می‌رسیم
  • عرضه «صفات الهی» در کتابفروشی‌ها
  • راهکار اصلاح رابطه با خدا چیست؟
  • چرا زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی برابر با زیارت امام حسین (ع) است؟
  • بارش رحمت الهی در صحن و سرای پربرکت رضوی
  • روستای رقه میزبان بارش رحمت الهی شد + فیلم
  • بازدید استاندار خوزستان از هلدینگ کشاورزی در دزفول
  • افزایش ۳۵ درصدی بارگیری راه آهن لرستان در نخستین ماه سال
  • دلیل عظمت شاه عبدالعظیم حسنی (ع) چه بود؟
  • بارش باران بهاری در فولادشهر اصفهان + فیلم