Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد مهدی ماندگاری با تاکید بر اینکه نباید از اعمال و دعاهای ماه رجب غفلت کرد، اظهار داشت: کرونا همانگونه که می‌تواند یک تهدید باشد می‌تواند یک فرصت نیز محسوب شود.

این کارشناس مذهبی ادامه داد: اگر با توجه به اقتضائات کرونایی که سبب شد اماکن مقدس چون حرم امامان معصوم و امامزادگان، مساجد، مجالس و محافل مذهبی محدود شوند ما نیز خودمان را با این محدودیت‌ها محدود کنیم و خود را از این ارتزاق معنوی دور سازیم کرونا یک تهدید به حساب می‌آید؛ چرا که در این شرایط بی معنویتی، مادی گرایی و ظاهر بینی برای انسان عادی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اما اگر در همین تهدید کرونایی احساس کردیم نیازمند خلوت سحر، دعا و مناجات، توسل و نیایش، توبه و انابه و … هستیم حتی اگر نتوانستیم در اماکن مقدس و همچنین محافل و مجالس مذهبی حضور پیدا کنیم در خانه‌های خودمان که می‌توانیم با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و با تعداد افراد محدود اعمال ماه رجب از جمله قرائت دعا را داشته باشیم. حتی اگر به خاطر محدودیت‌های کرونایی همانند گذشته اجازه حضور در زیارتگاه را نداریم می‌توانیم از راه دور زیارتنامه این بزرگواران را قرائت کنیم.

حجت الاسلام ماندگاری معنویات را بهترین غذای روح برشمرد و گفت: همانگونه که جسم انسان نیازمند غذا است روح آدمی نیز به غذا نیاز دارد و غذای روح همان معنویات است که در دعا، زیارت، توسل و مناجات، اشک و گریه بر اهل بیت (ع) یافت می‌شود انسان اگر از این معنویات دور شود انسانیت او زیر سوال می‌رود.

این کارشناس مذهبی با تاکید بر اینکه مردم باید ماه رجب را قدر بدانند، اظهار داشت: از اعمال وارد شده در ماه رجب مانند گرفتن روزه و انجام اعمال ام داوود نباید غفلت کرد، اگر نشد در محافل و مکان‌های مقدس این اعمال را انجام دهیم سعی کنیم در منزل این اعمال را انجام دهیم.

وی افزود: هر کسی می‌تواند در خلوت خود با دعاها و زیارت‌ها با خداوند متعال انس بگیرد و ارتباط برقرار کند زمانی که پروردگار می‌فرماید رابطه من با بندگانم در دعا یک رابطه خوب و دوستی است یا در جای دیگر می‌فرماید دعا کنید تا استجابت کنم، توبه کنید تا بپذیرم، من ناله شما را می‌شنوم؛ باید قدر این عنایات را دانست؛ اهتمام به این اعمال علاوه بر تأثیر فردی و خانوادگی، تأثیر اجتماعی نیز دارد.

حجت الاسلام ماندگاری در پایان خاطرنشان کرد: امروز اگر به اقتضا کرونا نمی‌توانیم در اجتماعات حضور یابیم اما نباید از ادعیه و اذکاری که در سه ماه رجب، شعبان و رمضان وارد شده غفلت کرد، روح انسان نیازمند آن است که از غذای معنوی ارتزاق کند و با رشد جسم شاهد رشد روحی خود نیز باشد.

کد خبر 5155343

منبع: مهر

کلیدواژه: ماه رجب اعمال ام داوود ایام البیض قرآن کریم سازمان تبلیغات اسلامی قرآن ماه رجب ولادت حضرت علی ع ولادت امام جواد ع فعالیت های قرآنی شبکه قرآن و معارف سیما میثم مطیعی حجت الاسلام محمد قمی انقلاب اسلامی ایران سازمان اوقاف و امور خیریه کانون مساجد آیین اعتکاف ماه رجب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۲۹۱۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتغال ۳۴۱ مددجوی بهزیستی در واحد‌های صنعتی و خدماتی نیشابور

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی، رئیس اداره بهزیستی نیشابور گفت: تاکنون تعداد ۳۴۱ نفر از جامعه هدف سازمان به تفکیک به تعداد ۲۷۵ نفر افراد دارای معلولیت، ۱۲ نفر زنان سرپرست خانوار و ۵۴ نفر از ببهبودیافتگان در واحد‌های صنعتی و خدماتی نیشابور مشغول به کار شدند.
علی صدر  افزود: فرایند معرفی، مشاوره شغلی و حمایت مستمر توان‌یابان از این پس از طریق مرکز پشتیبانی شغلی بهیاب تحت نظارت این شهرستان و تسهیلگران شغلی پیگیری خواهد شد. 
 وی گفت: در سال ۱۴۰۲ مبلغ ۵۵ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان تسهیلات از طریق اداره بهزیستی جذب و برای اشتغالزایی تعداد ۳۵۲ نفر از جامعه هدف سازمان پرداخت شد.
صدر افزود: تسهیلات کارفرمایی به کارفرمایانی که برای مددجویان اشتغال ایجاد کنند، برای هر مددجو ۱۵۰ میلیون تومان وام و تا سقف ۴ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت می‌شود که در سال ۱۴۰۲ برای ایجاد اشتغال به تعداد ۱۷ نفر به ۳ کارفرما به مبلغ ۲ میلیارد و ۵۵۰ میلیون تومان پرداخت شده است. 
وی گفت: به منظور فراهم اوردن انگیزه ایجاد فرصت‌های شغلی بیشتر برای افراد تحت پوشش و ترغیب کارفرمایان برای جذب این افراد و نیز فراهم سازی اشتغال پایدار، فرایند هزینه کرد اعتبارات بیمه سهم کارفرما تاسقف ۲۰ درصد به کارفرمایان پرداخت می‌شود، که در سال ۱۴۰۲ به تعداد ۳۴۱ نفر طی سه مرحله به مبلغ ۳ میلیارد تومان پرداخت شد.

دیگر خبرها

  • بررسی روند مناسب سازی منازل سالمندان و معلولان اشنویه
  • چرا افراد معروف برای خرید فالوور، خرید فالوور اینستاگرام را انتخاب می‌کنند؟
  • از روان تا درمان
  • برای خانه‌دار شدن افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی برنامه داریم
  • اشتغال ۳۴۱ مددجوی بهزیستی در واحد‌های صنعتی و خدماتی نیشابور
  • محافل فضولی‌خوانی در اردبیل برگزار شود
  • طغیان ساکنان جزایر قناری/ درخواست محدود شدن تعداد گردشگران
  • حج را نمی‌توان با اعمال دیگر جایگزین کرد
  • بهره مندی افراد کم توان خوزستان از خدمات صندوق بیماران خاص
  • در چه سنی می‌توان یک فرد را «پیر» دانست؟